ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας συμμετέχει σε παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. | |
Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας συμμετέχει σε παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση
Κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Για το φετινό εορτασμό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μαζί με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς, United for Global Mental Health και την World Federation for Mental Health, ξεκινήσαν τον Σεπτέμβριο μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με κεντρικό μήνυμα:  Move for mental health: let’s invest. (μετ. Ας επενδύσουμε στην ψυχική υγεία) για την ενθάρρυνση και τη δημόσια δράση σε όλο τον κόσμο με σκοπό την μαζική αύξηση των επενδύσεων στην ψυχική υγεία.

Η καμπάνια θα κορυφωθεί μεταξύ 9-10 Οκτωβρίου 2020, μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή ανθρώπων από όλον τον κόσμο.

Δυστυχώς φέτος, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων, δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις που είχαμε σχεδιάσει και προγραμματίσει. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι τη μέρα αυτή.

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας, μέσω των εργαζομένων του, θα συμμετέχει σε αυτή την παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση για την ψυχική υγεία 

Στην εκδήλωση αυτή παίρνουν μέρος:
• Παγκόσμιοι ηγέτες και εμπειρογνώμονες ψυχικής υγείας που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ για να μιλήσουν για τη δέσμευσή τους για την ψυχική υγεία και για το τι πρέπει να γίνει.
• Παγκόσμιοι διάσημοι μουσικοί που έχουν μιλήσει για τη σημασία της ψυχικής υγείας. Θα μιλήσουν για τα κίνητρά τους και θα παίξουν μουσική.
• Αθλητές και γυναίκες των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από ψυχική ασθένεια θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και πώς αντιμετώπισαν καταστάσεις όπως η κατάθλιψη και το άγχος.
• Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθεί ένα Ειδικό Βραβείο για μια ταινία ψυχικής υγείας, μια νεοσύστατη κατηγορία του εναρκτήριου Φεστιβάλ Υγείας για Όλους του ΠΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στο https://www.gospeakyourmind.org/.
Δώρα Τσιντζιφακη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ