ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Την Τουριστική Σχολή Άργους επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού (βίντεο)

Την Τουριστική Σχολή Άργους επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού
Την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας πρώτη στάση σειράς επαφών που έχει σημερα κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδας.
Ο κ Κόνσολας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίας Γιάννη Ανδριανό, ξεναγήθηκε  από τον Δ/ντή του ΙΕΚ Κωνσταντίνο Καχριμάνη στις εγκαταστάσεις της σχολής με τις αίθουσες θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων που έχει προσφέρει ο Δήμος Άργους Μυκηνών για την εκπαίδευση των μαθητών και γνώρισε το διοικητικό προσωπικό. 
Τον κ. Υφυπουργό συνοδεύουν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπ Τουρισμού που σχετίζονται με την εκπαίδευση και κατάρτιση.
Η επίσκεψη του Υφυπουργού αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για το μέλλον και την αναβάθμιση των τουριστικών σχολών, επιβεβαιώνει επίσης τις άριστες κριτικές για την παροχή εξειδικευμένου εκπαιδευτικού έργου που παράγει η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης Άργους στελεχώνοντας με προσωπικό κάθε χρόνο τουριστικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Αργολίδας.
Ως πάγιο αίτημα από τον Δ/ντή της σχολής προς τον κ Κόνσολα προτάθηκε η δημιουργία σχολής ξεναγών στην πόλη του Άργους εφόσον η περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και ο νομός Αργολίδας ιδιαίτερα, προσφέρει πλήθος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ