ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με τον Αντιπεριφερειάχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζο

Συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με τον Αντιπεριφερειάχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζο
Με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στην Αργολίδα.
Ο Υφυπουργός στην επίσκεψη του, συνοδευόμενος από το Βουλευτή Αργολίδος κ. Γιάννη Ανδριανό,  επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μαλτέζο, την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα Καλογεροπούλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Μαντζούνη. 
Αργότερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Βουλευτικό Ναυπλίου με τουριστικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς με κύριο αντικείμενο την πορεία της τουριστικής οικονομίας, τη διαχείριση της μέσα σε περιβάλλον επηρεασμένο από την πανδημία. 
Επιπλέον, θα γίνει ιδιαίτερη εξέταση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Τουρισμού στην Αργολίδα σε συνδυασμό με τις δρομολογούμενες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις. 

Ο υφυπουργός τουρισμού το απόγευμα  θα επισκεφθεί οινοποιείο της περιοχής, μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης του οινοτουρισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ