ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | |
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας
Σήμερα 23.10.2020 στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και Προέδρου του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας, με θέμα : «Προετοιμασία για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και έκτακτων συμβάντων (χιονόπτωση, παγετός) ενόψει της χειμερινής περιόδου». 

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της οικείας Διεύθυνσης Δασών, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, του Ελληνικού Στρατού, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου μας.

Κατά την συνεδρίαση, προεδρεύοντος του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, έγινε γόνιμη συζήτηση που αφορούσε στο ανθρώπινο δυναμικό, στα μέσα και στους πόρους κάθε φορέα και στις προβλεπόμενες ενέργειες εκ μέρους των φορέων, τόσο κατά το στάδιο της πρόληψης, όσο και κατά το στάδιο της αποκατάστασης ζημιών, ύστερα από την εκδήλωση εκτάκτων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο. Επικράτησε πνεύμα πλήρους σύμπνοιας και συνεργασίας όλων των φορέων και υπηρεσιών.

Απευχόμαστε λοιπόν την έλευση οποιονδήποτε εκτάκτων συμβάντων, δηλώνουμε όμως έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αντεπεξέλθουμε στην διαχείριση έκτακτων γεγονότων στο πλαίσιο πάντοτε των αρμοδιοτήτων μας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ