ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Συγχαρητήρια Κικίλια στον Ναυπλιώτη Διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου Χρήστο Αντωνόπουλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. | | |
Συγχαρητήρια Κικίλια στον Ναυπλιώτη Διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου Χρήστο Αντωνόπουλο
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από την επίσκεψη του στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διοικητής είναι ο γνωστός δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος από το Ναύπλιο.

Ο κύριος Κικίλιας ανέφερε:

"Είχα τη χαρά να επισκεφτώ χθες το Λαϊκό Νοσοκομείο, ένα νοσοκομείο με υποδειγματική λειτουργία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, στη νοσηλευτική υπηρεσία στους συναδέλφους ιατρούς, στους τραπεζοκόμους, στις καθαρίστριες, σε όλο το προσωπικό μας. 

Το «Λαϊκό» διαθέτει μία εξαιρετική Αιματολογική Κλινική, Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης και Αριστείας, όπου εξωτερικοί ασθενείς έρχονται από όλη την Ελλάδα για τις πολύ υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει.

Ανακοινώνω σήμερα την άμεση κατασκευή πύργου μεταξύ των δύο κτιρίων του Νοσοκομείου και νέα ασανσέρ, ώστε αυτοί οι αιματολογικοί ασθενείς που είναι ανοσοκατασταλμένοι να μη χρειάζονται να περνούν μέσα από το υπόλοιπο Νοσοκομείο και νέα, τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για το Νοσοκομείο.

Είχα επίσης την ευκαιρία να δω, και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία των έργων, τους καινούριους χώρους υγιεινής που έρχονται από την δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, έτσι ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα Νοσοκομεία μας να αναβαθμιστούν με έμψυχο δυναμικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ