ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση της Ελένης Παναγιωτοπούλου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση της Ελένης Παναγιωτοπούλου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού
Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης χαράς και ικανοποίησης για μένα. Οι πολυετείς μου προσπάθειες, από τότε που ήμουν Περιφ. Σύμβουλος και Αντιπ/χης Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας για την αναστήλωση και ανάδειξη του Ι.Ν Τιμίου Προδρόμου ( αη Γιάννη) ενός από τα σημαντικότερα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πόλης του Άργους , δικαιώνονται. 

Αύριο οι σχετικές μελέτες περνούν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό συμβούλιο και έτσι ανοίγει πια ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Γραμματέα Υπ. Πολιτισμού και επιφανή συντοπίτη μας κ. Γιώργο Διδασκάλου για την άριστη συνεργασία που έχω μαζί του και την αμέριστη βοήθειά του στο θέμα αυτό. 

Η αρωγή του ήταν καταλυτική. Σε συνάντηση που είχα σήμερα μαζί του στο υπουργείο συζητήσαμε και άλλα σημαντικά θέματα της Αργολίδας, όπως η πορεία των έργων στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους, η προστασία και ανάδειξη Μυκηνών , το τελωνείο του Ναυπλίου , το κτίριο του συσσιτίου του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας , η αναστήλωση του μητροπολιτικού ναού Αγ. Γεωργίου στο Ναύπλιο και του αγ. Νικολάου, το μάστερ πλαν για την ανάδειξη του χώρου του Ασκληπιείου κα.

Δεδομένου του τεράστιου πολιτιστικού πλούτου του νομού μας, η συνεργασία με τον Γεν. Γραμματέα θα είναι συνεχής προς όφελος της Αργολίδας μας.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Καρδιολόγος , Αναπληρ. Βουλευτής Αργολίδας ΝΔ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ