ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Έμπρακτη στήριξη ζήτησαν τουριστικοί φορείς της Αργολίδας από τον Υφυπουργό Τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:38:00 μ.μ. | |
Έμπρακτη στήριξη ζήτησε ο τουριστικός κλάδος της Αργολίδας από τον Υφυπουργό Τουρισμού
Την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης του τουριστικού κλάδου ζήτησαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού οι εκπρόσωποι μαζικών φορέων της Αργολίδας.
Στην αίθουσα του Βουλευτικού ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, κλείνοντας την παρουσία του την Αργολίδα, συναντήθηκε με επαγγελματικούς φορείς που δρουν στα πεδίο του τουρισμού όπως ξενοδόχοι, εστίαση, εμπορικός σύλλογος, ξεναγοί κλπ.
Μιλώντας από το βήμα – ή με υπομνήματα – οι επαγγελματίες της Αργολίδας ζήτησαν από τον Υφυπουργό ουσιαστικά και συγκεκριμένα μέτρα, θεσμικά και οικονομικά, προκειμένου να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους οι οποίες δοκιμάστηκαν σκληρά την περίοδο της πανδημίας.
Στην ίδια συνάντηση ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας τόνισε την ανάγκη υποδομών για τον τουρισμό και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις της Περιφέρειας που φέρνουν αποτέλεσμα όπως η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος-Ναύπλιο, η σύνδεση της Αργολίδας με την εθνική οδό Τρίπολης-Κορίνθου, η έναρξη διαχείρισης των απορριμμάτων κλπ

Ο Υφυπουργός κ. Κόνσολας επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης να στηριχθεί με κάθε τρόπο ο τουρισμός μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης και μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αργολίδας .
Χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός (Ν.Δ.) Ανδρέας Πουλάς (ΚΙΝΑΛ) o Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και ο οικοδεσπότης -δήμαρχος Ναυπλίου- Δημ. Κωστούρος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ