ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Θλίψη στην Ένωση Κρητών Αργολίδας για την απώλεια του αγαπητού Ιερέα Γεωργίου Ραπτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | |
Θλίψη στην Ένωση Κρητών Αργολίδας για την απώλεια του αγαπητού Ιερέα Γεωργίου Ραπτάκη
"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού ιερέα της ενορίας των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας, Γεωργίου Ραπτάκη.

Ο πατέρας Γεώργιος διακρινόταν για την απλότητα, την πίστη, την εργατικότητά του και την αγάπη του προς την αγία μας Εκκλησία. Υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα που έχαιρε σεβασμού και εκτιμήσεως.

Όλοι μας θα θυμόμαστε την παρουσία του και τον σημαντικό ρόλο του στην αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018, στο Ναύπλιο, μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων του Τολού Αργολίδας και των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.


Στην οικογένεια που θρηνεί τον άξιο σύζυγο και πατέρα, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας όπως και σε όλους τους κατοίκους των Αγίων Δέκα, που στερούνται τον πνευματικό τους πατέρα.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “Μίνωας”, τον αποχαιρετούν με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό.

” Ο χάρος θέλει σκότωμα κι η κεφαλή ντου κόμα , γιατί διαλέει τσι καλούς και βάνει τσι στο χώμα”. 

Καλό Παράδεισο Παπα-Γιώργη!

Καλό ταξίδι Άξιε λειτουργέ του Κυρίου.

Το Τολό θα θυμάται πάντα τόσο την εγρήγορση σου στα θέματα της θρησκείας μας, όσο και τη συμβολή σου στην πνευματική μας αδελφοποίηση."

Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “Μίνωας”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ