ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Μεταγραφικό "μπαμ" από τον Ηρακλή Καρυάς - Απέκτησε τον Ηλία Αναστασάκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | | |
Μεταγραφικό"μπαμ" από τον Ηρακλή Καρυάς - Απέκτησε τον Ηλία Αναστασάκο
Μεταγραφικό "μπαμ" από τον Ηρακλή Καρυάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη και δεινού "εκτελεστή" που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες της Α' Εθνικής και έχει πετύχει πολλά γκολ. 

Ο λόγος για τον ΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ο οποίος θα κοσμεί τα γήπεδα της Αργολίδας την φετινή χρονιά, Ηλία κάλως όρισες στην οικογένεια του Ηρακλή!!!!

Η διοίκηση της ομάδα  δυσκολεύτηκε αρκετά να αποσπάσει την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού καθώς είναι ακόμα περιζήτητος αλλά τέλος καλού όλα καλά και οι φίλαθλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή!

Εκτός από τον Ηλία, η ομάδα φέτος έχει αποκτήσει εννέα παίκτες οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας ενώ στον ΗΡΑΚΛΗ επέστρεψε ένα δικό μας παιδί ο Ευάγγελος ΔΑΜΑΛΑΣ!!! 

Η ομάδα συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Ιωάννη ΜΑΜΜΩΝΑ και τους: ΑΡΓΥΡΑΚΗ Σωτηρη, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Νικόλαο, ΣΕΡΡΟ Βασίλειο, ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ Νικόλαο, ΑθΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΧΑΣΑΠΗ Σπυρίδων, GRUSCEAN ION και ΤΣΑΙΡΗ Γεώργιο!! 

O ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ έχει μεγάλη εμπειρία απο την Α' Εθνικη καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και πολλές άλλες... Είναι γεννημένος στις 03-03-1978 και αγωνίζεται στην ΕΠΙΘΕΣΗ!! Αξίζει να σημειώσουμε οτι την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΑΡΗ Σκάλας τον οποίο και βοήθησε να ανεβεί στην Γ Κατηγορία!!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση της ομάδας που κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με έμπειρους αλλά και πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί την φετινή χρονιά!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ