ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη Κόνσολα με Ανδριανό στην Αργολίδα για την στήριξη του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
Επίσκεψη Κόνσολα με Ανδριανό στην Αργολίδα για την στήριξη του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης
Mε πρωτοβουλία του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας επισκέφτηκε την Αργολίδα για την στήριξη του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης, συνοδευόμενος από την Υπηρεσιακή Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Μηλιάκου, τη Διευθύντρια κ. Νικολάου και άλλους συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκαν κατ’ αρχάς τις εγκαταστάσεις του κρατικού ΙΕΚ Τουριστικών επαγγελμάτων στο Άργος και συζήτησαν ζητήματα αναβάθμισής του με τον Διευθυντή κ. Καχριμάνη και το υπόλοιπο προσωπικό. Ακολούθησε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Δήμος εκτός από το κτήριο όπου λειτουργεί ήδη το ΙΕΚ θα παραχωρήσει και νέο κτήριο και θα στηρίξει τις όποιες επιπλέον ανάγκες του ΙΕΚ. Επίσης συζητήθηκε και η τουριστική προβολή του Άργους. 
Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζο όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα, οι τρόποι στήριξης και οι προοπτικές του τουριστικού κλάδου στην Αργολίδα. 
Έπειτα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος λόγω της πανδημίας αλλά και τα ζητήματα που υπάρχουν από τις εγκαταλελειμμένες τουριστικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην ΕΤΑΔ. 
Τέλος πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό συνάντηση - συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων του τουριστικού κλάδου οι οποίοι ενημέρωσαν τον Υφυπουργό και συζήτησαν τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση αυτή ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ενημέρωσε μεταξύ άλλων για την πορεία σημαντικών έργων υποδομής στην Αργολίδα, όπως η Πύλη εισόδου Δερβενάκια-Εκκλησιαστικά, το οδικό δίκτυο, το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, το τραίνο, και η μαρίνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ