ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Στην Αργολίδα η κηδεία του φαρμακοποιού από το διπλό έγκλημα στο Λουτράκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | | | | | |
Στην Αργολίδα η κηδεία του φαρμακοποιού από το διπλό εγκλημα στο Λουτράκι
Συγκλονισμένη από τη διπλή στυγερή δολοφονία στο Λουτράκι είναι η φίλη της 43χρονης αλλά και ένας φίλος του φαρμακοποιού, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη τραγωδία.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 45χρονο, αλβανικής καταγωγής, πρώην σύντροφο της γυναίκας, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Δεν αποκλείουν να έχει προλάβει να διαφύγει στην Αλβανία, με το όπλο του εγκλήματος να παραμένει άφαντο.

Ο άνδρας αυτός, είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Είχε αποφυλακιστεί με όρους πριν από περίπου τρία χρόνια και έκτοτε δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. 

Γνωρίστηκε με την 43χρονη Φωτεινή - Svitlana από την εποχή που και οι δυο ζούσαν στη Μύκονο. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος αποφάσισε να την εκδικηθεί.

Από την στιγμή που η 43χρονη και ο φαρμακοποιός σύντροφός της Ιωάννης Ζωνίτσας βρέθηκαν στο μικρό σπίτι στο Φλάμπουρο, ο δράστης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Ήθελε πάση θυσία να τους πιάσει επ’ αυτοφώρω και μάλιστα στο ύπνο ώστε να μην προλάβουν ν αντιδράσουν.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, 45χρονος Αλβανός φέρεται ότι παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη γυναίκα και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους.

Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της. Αν και χωρισμένοι, λένε, όσοι την γνώριζαν, είχαν πολύ καλή σχέση και παρέμεινε οικονομικά ευκατάστατη και μετά το διαζύγιό της.

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα και την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ερευνών, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη καθώς το γενετικό του υλικό υπάρχει ήδη στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 42χρονου στην Αργολίδα καθώς καταγόταν από τις Λίμνες, 
ενώ η σορός της 43χρονης θα μεταφερθεί στη Μύκονο.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε φίλη της άτυχης 43χρονης.

«Ήταν πολύ καλή γυναίκα. Πολύ ήσυχη. Τη γνώριζα από παλιά, όταν είχε έρθει Λουτράκι. Μετά έφυγε και ξανάρθε. Ήταν πελάτισσα στο μαγαζί μου, μετά κάναμε παρέα. Ήταν ήσυχη, καλή, δεν έπινε, πάντα με τις συμβουλές της. Δεν μπορούσε κανείς να σκεφτεί κάτι τέτοιο», είπε η γυναίκα συγκλονισμένη.

«Δεν μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της. Ήταν πάντα μες στο χαμόγελο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι κάτι είχε. Πριν τρεις μέρες είχε έρθει στα γενέθλια μιας φίλης. Δεν καταλάβαμε κάτι διαφορετικό. Δεν την είχαν δει ποτέ με κάποιον άντρα», πρόσθεσε η ίδια.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το δολοφόνο

Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ότι βασικός ύποπτος είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης από την Ουκρανία. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι ελληνικές αρχές έχουν κλείσει τα σύνορα, προκειμένου να μην μπορέσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Κορίνθου επικαλούνται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 45χρονος κρύβεται στην Αθήνα σε κάποιο διαμέρισμα και εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιος να τον βοήθησε να φύγει από το Λουτράκι μετά την άγρια δολοφονία. Η έρευνα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνει έγκλημα πάθους, ωστόσο η 43χρονη ποτέ δεν είχε καταγγείλει τον ύποπτο για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ