Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Πως θα αποκτήσετε το βιβλίο "Τα βλέπω όλα Πράσινα" στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 π.μ. | |
Πως θα αποκτήσετε το βιβλίο "Τα βλέπω όλα Πράσινα" στην Αργολίδα
Το ξέρατε ότι σε απόμακρους καταυλισμούς Ινδιάνων ζουν ιθαγενείς που δοξάζουν τον Σύλλογο Μεγάλο; Ποιος άραγε υποψιαζόταν πως κάποτε είχαν “φυτρώσει” ομάδες με τριφύλλια στην καρδιά του Πειραιά;

Γνωρίζατε πόσες φορές φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ; Πού σταμάτησε το κοντέρ στα τοπικά “αιώνια ντέρμπι” και πότε επαναλήφθηκε ο θρίαμβος του θρυλικού 8-2; Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος υπήρξε “πράσινο πουλί”; Σε πόσα χωριά και κωμοπόλεις κλοτσάνε την μπάλα ομάδες που τιμούν την ονομασία του Παναθηναϊκού;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Σκλαβουνάκη ρίχνουν φως σε ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, κομμάτι της αθλητικής ιστορίας.

Το βιβλίο Τα βλέπω όλα πράσινα καταγράφει την ιστορία των σωματείων που συνδέονται, με οποιονδήποτε πιθανό ή απίθανο τρόπο, με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν μοναδικό “οδηγό” ομάδων και προσώπων, μέσω του οποίου αποκρυπτογραφούνται κρυμμένα μυστικά ανθρώπων που λάτρευαν σαν θρησκεία το Τριφύλλι.

Το νέο βιβλίο του Άγγελου Σκλαβουνάκη «Τα βλέπω όλα πράσινα» κυκλοφόρησε και αφορά τον Παναθηναϊκό ωστόσο έχει και τη δική του ξεχωριστή αναφορά στην Αργολίδα.

Υπάρχει εκτενής αναφορά στη σχέση του Παναθηναϊκού με την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού Άργους, του Παναθηναϊκού Ναυπλίου αλλά και στη σχέση που έχουν ο Παναργειακός, ο Δυοβουνιώτης, ο Μυκηναϊκός, ο Αριστέας Άργους, οι Δαναοί Άργους και ο Αχιλλέας Φιχτίου, ΠΑΟ Κρανιδιου, ΠΑΟ Παλαμήδη, Διομήδης Άργους, Κορωνίς κοιλάδας, ΠΑΟ Σπετσών, Παναθηναϊκός Πόρου με τον ΠΑΟ .

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το βιβλίο μπορούν να το παραγγείλουν από την εκδοτική Belle époque στο mail info@b-e.gr , τηλέφωνικά στο 2106132737 ή στο Public Ιωαννίνων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ