ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ι. Μαντζούνης: Με προσπάθεια συλλογική θα απομονώσουμε εκείνους που σκέπτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. | |
Ι. Μαντζούνης: Με προσπάθεια συλλογική θα απομονώσουμε εκείνους που σκέπτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον
"Σχετικά με την ανταπόκριση που είχε η ανακοίνωση των αθλητικών έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι για κάθε έργο που εξαγγέλλεται και υλοποιείται, όπως και γι’ αυτά που προγραμματίζονται, έχει προηγηθεί ένας γόνιμος διάλογος και μια ειλικρινής συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους, τους οποίους και ευχαριστώ. 

Και βέβαια όλα αυτά γίνονται με την τελική έγκριση του κ. Νίκα, το ενδιαφέρον του οποίου για τις αθλητικές υποδομές είναι στις άμεσες προτεραιότητές του.

Ανταποκρινόμενος σ’ αυτή την υποχρέωση από τον θεσμικό μου ρόλο, από την αγάπη μου για τον αθλητισμό και χωρίς άλλες σκοπιμότητες και παντός είδους βλέψεις, θα συνεχίσω την προσπάθεια οργάνωσης όλου του αθλητικού οικοδομήματος σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α. και με τους αθλητικούς φορείς της Περιφέρειάς μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά είμαι αισιόδοξος και αποφασισμένος. Την αισιοδοξία αυτή την αντλώ από τις ενδιαφέρουσες και ρεαλιστικές προτάσεις των δήμων, από την αμέριστη βοήθεια των συναδέλφων μου αντιπεριφερειαρχών και συμβούλων, καθώς και της επιστημονικής ομάδας τεχνοκρατών με τους οποίους συνεργάζομαι.

Στη ζωή μου έχω μάθει να ακούω, να διορθώνομαι από τα λάθη μου και να συγχαίρω όλους εκείνους που συμβάλλουν στην πρόοδο του υγιούς αθλητισμού. Με προσπάθεια συλλογική θα απομονώσουμε εκείνους που σκέπτονται διαφορετικά και με γνώμονα μόνο το προσωπικό τους συμφέρον είτε αυτό είναι πολιτικό είτε είναι οικονομικό.

Ιωάννης Μαντζούνης
Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου
Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ