ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αποπομπή μέλους της Χ.Α. από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητάει η Ανταρσία στο Μωριά

Αποπομπή μέλους της Χ.Α. από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας ζητάει η Ανταρσία στο Μωριά
Μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης στις 7/10/2020 με την καταδίκη της νεοναζιστικής Χ.Α. ως εγκληματικής οργάνωσης που βαρύνεται με συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις, προκύπτει αυτονόητα ότι τα μέλη της δεν μπορούν να κατέχουν θέσεις αιρετών σε συμβούλια. 

 Με βάση το νόμο 3852/2010 άρθρο 237 και 4555/2028 άρθρο 130 αυτοδίκαια επέρχεται η παύση κάθε μέλους της εγκληματικής οργάνωσης από μέλη περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων με τις διαδικασίες που ορίζονται. Άρα, χάνουν και την ιδιότητα του μέλους του Συμβουλίου μας και κάθε διευκόλυνση και παροχή που είχαν ως μέλη του.

Κατόπιν αυτού, καλούμε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου να αφαιρέσει από την κατάσταση των μελών του Π.Σ. τον Δημήτριο Τζεμπετζή ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, να μην ειδοποιείται πλέον και να μην συμμετέχει στις συνεδριάσεις του, καθώς και να του αφαιρεθεί κάθε διευκόλυνση και παροχή που προέκυπτε ως μέλος του συμβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός εκ μέρους του κ. Τζεμπετζή ότι δεν είναι μέλος της Χ.Α. ή ότι τώρα ανεξαρτητοποιείται από αυτήν ή ότι το όνομα της περιφερειακής παράταξης με την οποία εκλέχτηκε δεν ταυτίζεται με τη Χ.Α. ή ότι μετονομάζει την παράταξη με άλλο όνομα (όπως επιχειρήθηκε από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης - πρώην περιφερειακό σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής) για αντίκρουση της αποπομπής του δεν έχει καμιά ηθική, νομική και πολιτική βάση. Υπάρχουν πρακτικά του συμβουλίου και δημόσιες δηλώσεις του στα οποία επικαλείται τη συμμετοχή του και στήριξή του στην εγκληματική οργάνωση καθώς και την στηριξή του από την εγκληματική οργάνωση. Είναι άλλωστε, γνωστό ότι οι θρασύδειλοι ναζιστές, προκειμένου να συνεχίσουν την διάδοση των φασιστικών αντιλήψεων τους και τη δολοφονική τους δράση, μπορούν χωρίς αρχές να αλλάζουν προσωπεία και να αποποιούνται την ταυτότητά τους.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να μην κάνουν πλέον αποδεκτή τη συμμετοχή στο Π. Συμβούλιο και στις συνεδριάσεις του το αναφερόμενο μέλος της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» που αποτελεί κλάδο της εγκληματικής οργάνωσης η οποία βαρύνεται με δολοφονίες και επιθέσεις.


Για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ

Ο περιφερειακός σύμβουλος

Κάτσαρης Παναγιώτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ