ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Υπογραφή Σύμβασης Προμήθειας Μηχανημάτων Έργου στο Δήμο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. | |
Υπογραφή Σύμβαση Προμήθειας Μηχανημάτων Έργου στο Δήμο Ερμιονίδας
Στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας η Σύμβαση Προμήθειας Μηχανημάτων Έργου (ΣΑΡΩΘΡΟ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ) προϋπολογισμού 177.069,52 €. Ανάδοχος εταιρεία είναι η ORTENSPATH EL MO ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΣ-ΕΞ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ Δ/ΚΛΩΝ ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΠΕ.

Τα μηχανήματα αυτά θα προσφέρουν καθημερινά στις Υπηρεσίες του Δήμου αφού μέσω αυτών θα εκτελούνται άμεσα εργασίες όπως, άνοιγμα τάφρων για την επιδιόρθωση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, καθαρισμός πρανών δημοτικών και αγροτικών οδών, καθαρισμός πλατειών- κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Αξιοποιώντας το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και θέτοντας υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας αποφασίστηκε η προμήθεια αυτών των μηχανημάτων, τα οποία θα συμβάλουν στην διαχείριση της καθημερινότητας και των προβλημάτων που προκύπτουν .

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, και για την αναβάθμιση – ανανέωση του στόλου του Δήμου με κατάλληλα μηχανήματα για την αποτελεσματικότερη και όσο το δυνατόν άμεση επίλυση των προβλημάτων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται με τον τρόπο αυτό η μείωση των δαπανών με σημαντικό οικονομικό όφελος .

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ