ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Στη Επίδαυρο η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό και την Παιδεία Αθηνά Κόρκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Στη Επίδαυρο η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό και την Παιδεία Αθηνά Κόρκα
Την Επίδαυρο επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό και την Παιδεία Αθηνά Κόρκα όπου έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη. Μετά το τέλος της επίσκεψης η κα Κόρκα δήλωσε:

«Επισκέφτηκα την Επίδαυρο με τους συναδέλφους Μαργαρίτα Σπυριδάκου και Χάρη Βυτινιώτη, όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και ο αντιδήμαρχος Χ.Γιαννακήπος στο κάστρο Πιάδα.

Το κάστρο αποτελεί έργο πολιτισμού ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. Ξεναγηθήκαμε απο τον επικεφαλής αρχαιολόγο στις εργασίες που λαμβάνουν χώρα και ενημερωθήκαμε για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ικριωμάτων.
Έπειτα βρεθήκαμε στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης Επιδαύρου όπου στεγάζεται μόνιμη έκθεση της Βουλής των Ελλήνων. Συζητήσαμε με το δήμαρχο για τις προτάσεις του δήμου για τους εορτασμούς 2021 καθώς και την αναπλαση του χώρου της Εθνοσυνέλευσης.

Τέλος, βρεθήκαμε στο πνευματικό κέντρο Λυγουρίου που αποτελεί έργο ΠΔΕ, με τις εργασίες να προχωρούν, καθώς και στο ιστορικο και παγκοσμίου φήμης χώρο του μικρού και μεγάλου Θεάτρου Επιδαύρου οπου βάσει προγγραματικής σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποιείται έργο νέας διαδρομής προς τα προπύλαια.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ