ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Η Ακαδημία του Πανναυπλιακού με την “Valencia Academy'' και τον Διοβουνιώτη για την αξιοποίηση νεαρών παικτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | | |
Η Ακαδημία του Πανναυπλιακού με την “Valencia Academy'' και τον Διοβουνιώτη για την αξιοποίηση νεαρών παικτών
Επετεύχθη ο στόχος και η επιθυμία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου της πόλης. Να βλέπουν δηλαδή την ιστορική ομάδα μας, τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες.

Όμως η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, δεν περιορίζεται μόνο στην αναρρίχηση της ομάδας σε ακόμα μεγαλύτερες κατηγορίες. 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, ανανέωσε την συνεργασία της με την “ΒΑΛΕΝΘΙΑ C.F. Academy'' για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακόμα με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε για την έναρξη στενής συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΔΙΟΒΟΥΝΙΩΤΗ με σκοπό να αποτελεί το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” για την αξιοποίηση και προώθηση σε υψηλότερο επίπεδο ων νεαρών παικτών της Ακαδημίας μας.

Προχωράμε ΜΑΖΙ με σύνθημα “ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ...ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ”.

Σας καλωσορίζουμε για μια ακόμη χρονιά στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας και ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο να κάνουμε τα παιδιά σας (μας) καλύτερους χαρακτήρες και άρτιους ποδοσφαιριστές. 

Μέσα από τις διαδικασίες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε και να ενισχύσουμε την δυνατότητα των παιδιών να αναπτύξουν σωστά την προσωπικότητά τους, την αυτοπεποίθηση τους και την κριτική τους σκέψη. 

Πρωτίστως δε να παίξουν μπάλα, σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού αλλά και βιώνοντας όλα τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί το άθλημα στο ΠΑΙΔΙ.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε για τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τα προγράμματα λειτουργίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και για άλλες τεχνικές πληροφορίες (π.χ. Μεταφορά αθλητών, εβδομαδιαία προγράμματα προπονήσεων ανά τμήμα, εγγραφές κτλ) μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook Πανναυπλιακός 2017 καθώς και από την υπεύθυνη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ κα ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στο τηλέφωνο 6981848619.

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Θα προσπαθήσουμε με εντιμότητα και σοβαρότητα να ανταποκριθούμε στις δικές μας ΕΥΘΥΝΕΣ και τις δικές σας ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ