ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Αλλαγή Πορείας: «Σε vertigo η αντιπολίτευση! Και ναι και όχι και παρούσα και απούσα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Σε θέματα που δεν επιδέχονται πολιτικάντικων τακτικών , τεμπελιάς και ανικανότητας, όπως αυτό της υγείας των πολιτών, η αντιπολίτευση απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ακατάλληλη να διαχειριστεί ακόμα και την ίδια της την παράταξη!

Τετάρτη 30/9, σε ανακοίνωση της η αντιπολίτευση μας χαρακτηρίζει «λαϊκιστές» που συγκαλέσαμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το σοβαρότατο θέμα της προσπάθειας αποκλειστικής λειτουργίας του Νοσοκομείου του Άργους σε μονάδα COVID-19 και μεταφοράς των κλινικών στο Ναύπλιο.

Την ίδια μέρα στην συνεδρίαση του Δ.Σ δήλωσαν ανενημέρωτοι! Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να επικοινωνήσουν με την διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ώστε να λάβουν γνώση για ένα τόσο μείζονος σημασίας θέμα το οποίο αφορά όλους τους πολίτες της Αργολίδας.

Στην συνέχεια ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αφού δήλωσε πως αυτός και η παράταξη του αποχωρούν… αποχώρησε μόνος με μέλη της παράταξης να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους με την απόφαση του, να παραμένουν και να ψηφίζουν ναι στο ψήφισμα που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Εν συντομία αναφέρουμε τους άξονες που ακολουθεί η δημοτική μας αρχή στο σοβαρότατο θέμα του Νοσοκομείου Άργους :

1.Δεν θα δεχθούμε ως δημοτική αρχή και ως τοπική κοινωνία σε καμία περίπτωση να στερηθεί το νοσοκομείο του Άργους ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του.

2.Όχι αποκλειστική λειτουργία του νοσοκομείου Άργους ως Covid.

3.Covid κλινικές και στα δύο νοσοκομεία όπως λειτούργησαν το Μάρτιο.

4. Γιατροί και ασθενείς αντίθετοι με την σχεδιαζόμενη μεταφορά.

5. Αδύνατον να εφαρμοστούν στην πράξη οι μεταφορές λόγω αδυναμίας του έτερου νοσοκομείου.

6. Είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες του νοσοκομείου μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε με όποιο κόστος.

7. Δεν θα διαλυθεί η υγεία στο νομό Αργολίδας.

Εν συνεχεία η κωλοτούμπα και το vertigo της αντιπολίτευσης συνεχίστηκε με μια ανακοίνωση που πηδούσε από β΄πληθυντικό σε ά ενικό και με την αρχική τοποθέτηση περί «λαϊκισμού της δημοτικής αρχής που ασχολείται με θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας της και συγκαλεί έκτακτα δημοτικά συμβούλια για να εκδώσει ψηφίσματα» να μετατρέπεται σε «δυσμενές σενάριο της μετατροπής του Νοσοκομείου σε Νοσοκομείο Αναφοράς Covid-19»

Τέλος μας «απείλησαν» πως θα συνεχίσουν την σοβαρή αντιπολίτευση! Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ