ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Γ.Γκιόλας: «Προϋπολογισμός 2021: Η κοινωνία προ του φάσματος μια νέας και επώδυνης κρίσης» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:25:00 μ.μ. | |
Γ.Γκιόλας: «Προϋπολογισμός 2021: Η κοινωνία προ του φάσματος μια νέας και επώδυνης κρίσης» (βίντεο)
Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων κατά την συζήτηση του Προυπολογισμού για το 2021 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Γκιόλας κατηγόρησε την Κυβέρνηση για κοινωνική αναλγησία και νεοφιλελεύθερη εμμονή στην πολιτική της.


· Η ύφεση φέτος δεν θα είναι ούτε αυτή που προέβλεψαν ούτε αυτή που εύχονταν. Θα είναι αρκετά μεγαλύτερη και θα ξεπεράσει το 10,5%.

· Παντελώς αστήρικτη και αδικαιολόγητη, μπορεί δε να αποβεί επικίνδυνη για την Δημόσια Υγεία η περικοπή δαπανών για την ανάσχεση της πανδημίας κατά 5 δις ευρώ.

· Αδιαφορία για τη διασφάλιση της στοιχειώδους διαβίωσης των ανέργων και επιπλέον περικοπή κατά 1 δις από τα μέτρα στήριξης.

· Φόροι, διογκωμένοι κατά 3,57 δις ευρώ εις βάρος φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και Φ.Π.Α. αυξημένο κατά 16,4% σε σχέση με το 2020, που θα πλήξουν κυρίως μισθωτούς, συνταξιούχους και τα μικρομεσαία στρώματα.

· Γιατί δεν εισακούστηκε η πρόβλεψη του συνόλου των επιστημόνων της Υγείας, παγκοσμίως, ότι το φθινόπωρο ο ιός θα επανακάμψει δριμύτερος, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα;

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του βουλευτή Αργολίδας Γ. Γκιόλα:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ