ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΜέΡΑ 25: Κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στην Τράπεζα Πειραιώς που αυτός ξεκίνησε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | |
ΜέΡΑ 25: Κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στην Τράπεζα Πειραιώς που αυτός ξεκίνησε
Ο ΣΥΡΙΖΑ που με τη συνθηκολόγηση του, το καλοκαίρι του 2015 έδωσε σε ξένα αρπακτικά τις τράπεζες, ιδιωτικοποιώντας τις για 8,3 δις και μάλιστα με κρατική επιδότηση 5,3 δις και πρόβλεψη για επί πλέον δημόσιο χρήμα που τελικά τους δίνεται σήμερα από την Κυβέρνηση της ΝΔ, εγκαλεί τον κ. Μητσοτάκη που υλοποιεί ουσιαστικά όσα ο ίδιος ο κ. Τσίπρας συμφώνησε το 2015 μετά την ανατροπή του ΟΧΙ!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ λοιπόν σήμερα προχωράει με περίσσιο ζήλο στην προσχεδιασμένη πτώχευση και επανακρατικοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς -αν και υποτίθεται νεοφιλελεύθερη ιδεολογικά-, ώστε να δοθεί κι άλλο δημόσιο χρήμα στα αρπακτικά που ελέγχουν αυτή τη στιγμή την Τράπεζα και χωρίς βέβαια τον παραμικρό δημόσιο έλεγχο (κάτι που θα ακολουθήσει και για τις άλλες συστημικές τράπεζες).

Πρόκειται για ένα έγκλημα που μπήκε σε λειτουργία με το 3ο μνημόνιο του 2015, αναπτύχθηκε με το 4ο του 2018 και ολοκληρώνεται σήμερα με τον "Ηρακλή" και τον "Πτωχευτικό Νόμο" από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα δάκρυα λοιπόν σήμερα, του ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανώς κροκοδείλια, αφού το έγκλημα ήταν καλά προμελετημένο από τους ίδιους.

Για τους λόγους αυτούς, πρέπει οι πολίτες να θυμούνται καλά όταν τους παίρνουν από την Πειραιώς -ή κάποιο αρπακτικό που αγόρασε δάνειο της Πειραιώς- για να τους εξευτελίσουν απειλώντας τους με έξωση κλπ., ότι το δικαίωμα να τους κυνηγάνε το "αγόρασαν" με τα ίδια τα χρήματα των φορολογουμένων από το 2008 έως σήμερα από τις Κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ΚΙΝΑΛ)-ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και με νέα χρήματα του ελληνικού λαού που τους δίνονται σήμερα από την αγαπημένη της παρασιτικής ολιγαρχίας, Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ