ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Στην απεργία της 26ης Νοέμβρη οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | |
Στην απεργία της 26ης Νοέμβρη οι Ομάδες Γυναικών Ναυπλίου και Άργους
Καλούμε τις γυναίκες του Νομού μας, τις εργαζόμενες, τις αυτοαπασχολούμενες,τις νέες μητέρες, τις συνταξιούχους, τις άνεργες,να ενώσουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα εν όψει της απεργίας που έχουν προκυρήξει για τις 26 ΝΟΕΜΒΡΗ,και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, την προστασία της υγείας μας και της ζωής μας.

Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης ,όπως κι όλων των προηγούμενων,υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ ,αντιμετωπίζει τις δικές μας ανάγκες σαν κόστος για το κράτος και σαν όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Γι αυτό και άφησαν απροστάτευτο το λαό σ όλη τη διάρκεια της πανδημίας χωρις να πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονταν, για να θωρακίσουν το συστημα υγείας ώστε να μπορεί ν ανταποκριθεί στην αντιμετώπησή της.

Γιατί η υγεία θεωρείται εμπόρευμα στα χέρια λίγων για να κερδίζουν κι εμάς μας υποχρεώνουν να καταφεύγουμε στα ιδιωτικά κέντρα και να χρυσοπληρώνουμε την πρόληψη τη θεραπεία τα φάρμακα.

Δεν θα τους αφησουμε να αξιοποιήσουν την πανδημία για να περάσουν τα βάρβαρα αντιλαικά μέτρα που τα ονομάζουν ‘ εκσυγχρονισμούς,’ καθιερώνοντας τη 10ωρη εργασία

τη μείωση του μέσου μισθού, την επέκταση των ευέλικτων μορφών εργασίας, το χτυπημα στο απεργιακό δικαίωμα και τη συνδικαλιστική δράση.

Μας θέλουν σκλάβους να δουλεύουμε για τους αφέντες όπως αυτοί θέλουν και όσο θέλουν χωρίς δικαιώματα, χωρίς διεκδικήσεις.

Μας θέλουν απομονωμένες, χωρις συνδικαλιστική δράση,χωρίς ζωντανή συζήτηση και επαφή,κλεισμένες μέσα στο σπίτι πίσω από έναν υπολογιστή ,απογοητευμένεςκαι απελπισμένες με την απληρωσιά και την ανεργία, αλλα προπαντός με τα στόματα κλειστά από το φόβο και τον τρόμο.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Η κρατική και εργοδοτική βία , ποτέ ούτε και τώρα θα μπορέσει να φράξει το δρόμο των διεκδικητικών μας αγώνων όσο υπάρχει εκμετάλλευση.

Δυναμώνουμε την αγωνιστική διεκδίκηση για τα δικαιώματά μας στη δουλειά, για την υγεία μας,για τη μόρφωση των παιδιών μας, για τη ζωή μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ