ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Γ.Γκιόλας: Παραλάβαμε μια οικονομία στα τάρταρα και παραδώσαμε τη χώρα σε ανάπτυξη επί 9 συνεχή τρίμηνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | |
Γ.Γκιόλας: Παραλάβαμε μια οικονομία στα τάρταρα και παραδώσαμε τη  χώρα σε ανάπτυξη επί 9 συνεχή τρίμηνα
Στην ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση για τον απολογισμό και τον γενικό ισολογισμό του Κράτους και έλεγχο της εκτέλεσης του Προυπολογισμού το έτος 2018, ο βουλευτής Αργολίδας υπενθύμισε τα θετικά πεπραγμένα της περιόδου εκείνης που διακυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο κι αν ενοχλεί την σημερινή Κυβέρνηση, η αλήθεια που κατέγραψε η Ιστορία είναι μία και μοναδική. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα στο ξέφωτο.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η ελάφρυνση των οικονομικά αδύναμων ήταν βασική προτεραιότητα. Το 2018 επιδείχτηκε έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την διανομή κοινωνικού μερίσματος που πλησίασε τα 800 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίστηκε η δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη όλων των κατοίκων της χώρας.

Στα 4 χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ τα οικονομικά μεγέθη βελτιώθηκαν θεαματικά. Άνοδος του ΑΕΠ, μείωση τοκοχρεολυσίων, επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων, και συνεπώς βιωσιμότητα του χρέους.

Όλα αυτά εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων με το αμείλικτο Οικονομικό Διευθυντήριο που επέβαλε τους γνωστούς όρους και ελαχιστοποιούσε τα περιθώρια κινήσεων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ομιλίας: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ