ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας: Απέχουμε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία - Την ακυρώνουμε στην πράξη

Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας: Απέχουμε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία - Την ακυρώνουμε στην πράξη
Η Δημοκρατική Συνεργασία Π.Ε. Αργολίδας καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να απέχούν από την εκλογική διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τους αιρετούς που έχει προγραμματίσει με παράνομο, αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο η Υπουργός Παιδείας, αγνοώντας τη βούληση του συνόλου των υποψηφίων όλων των παρατάξεων όλης της χώρας που έχουν ήδη παραιτηθεί. 

Η Δημοκρατική Συνεργασία, πιστή στις μακροχρόνιες δημοκρατικές της παραδόσεις, στηρίζει ανεπιφύλακτα τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου (ΔΟΕ) και καλεί τους συναδέλφους μέσα από την αποχή τους από την ψηφοφορία, να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα εναντίωσης στις αυθαιρεσίες και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της Κεραμέως, που σαν στόχο έχουν την υποβάθμιση και μακροπρόθεσμα την κατάργηση του Θεσμού του αιρετού από τα υπηρεσιακά συμβούλια. Κατάργηση, η οποία θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα, να μείνουν οι συνάδελφοι,-ισσες ανυπεράσπιστοι απέναντι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης. 

Συνάδελφοι,-ισσες, οι υποψήφιοι της ΔΗ.ΣΥ. Αργολίδας για ΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ, δηλώνουμε ότι δε Θα αναγνωρίσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει, από την ηλεκτρονική ψηφοφορία-παρωδία και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα παραιτηθούμε από οποιαδήποτε εκλόγιμη θέση. 

Καλούμε όλους τους υποψηφίους των υπολοίπων παρατάξεων που έχουν ήδη αποσύρει τις υποψηφιότητές τους να πράξουν το ίδιο.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ντέμος Αντώνιος 
Τσαγκαρέλη Βασιλική 
Γεώργας Αναστάσιος 
Μαραγκάκη Ελένη 
Δήμα Αικατερίνη 
Σιούτος Δημήτριος 
Γιαννόπουλος Γεώργιος 
Μποζιονέλος Σπυρίδων 
Γεωργακόπουλος Δημήτριος 
Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ