ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ηλέκτρα Λέμπλ: Ποια είναι η κολυμβήτρια που επέλεξε το Ναύπλιο για τις προπονήσεις της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | |
Ηλέκτρα Λέμπλ: Ποια είναι η κολυμβήτρια που επέλεξε το Ναύπλιο για τις προπονήσεις της
Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου το ότι φιλοξένησε μια από τις καλύτερες Ελληνίδες κολυμβήτριες. Ο λόγος για την Ηλέκτρα Λεμπλ, που λόγω της όλης κατάστασης, ήρθε στο Ναύπλιο για να "κερδίσει" έστω κάποιες προπονήσεις, που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για αθλητές τέτοιου επιπέδου. 

Προπονήθηκε τις ώρες των κολυμβητικών μας τμημάτων και έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές μας να την δουν "εν δράσει". Μάλιστα με την άδειά της βιντεοσκοπήθηκε μέρος της προπόνησής της ώστε να το δουν και να το μελετήσουν οι κολυμβητές μας.
Η 21χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού, αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2015 όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Πρόσφατα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 5χλμ. με χρόνο 01.04:16 και στα 10χλμ. με 2.06:07.

Την ευχαριστούμε που επέλεξε το Ναύπλιο και το ΝΟ Ναυπλίου για την προετοιμασία της, της ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα της και ελπίζουμε σε μελλοντική παρουσία της εδώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ