ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Εξαγοράζει την ποινή του και αποφυλακίζεται ο Μπάμπης Βωβός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 π.μ. | |
Εξαγοράζει την ποινή του και αποφυλακίζεται ο Μπάμπης Βωβός
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και εκτός φυλακής θα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο επιχειρηματίας – κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός.

Ο 87χρονος ενημερώθηκε ότι έγινε δεκτή η προσφυγή του και θα καταβάλλει σε 24 δόσεις το εξαγοράσιμο κομμάτι της ποινής με πρώτη δόση τον Ιανουάριο του 2021.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ενώ αρχικά, είχε αποφασιστεί να μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου, με εισήγηση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής κυρίας Σοφίας Νικολάου, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποφυλάκισης του.

Τι είπε στο protothema.gr

«Σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα (σ.σ της Πέμπτης) βγαίνω. Μου είπε η κόρη μου ότι σήμερα βγαίνω…» με αυτά τα λόγια ο Μπάμπης Βωβός, ο επιχειρηματίας και κατασκευαστής που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του στην Κηφισιά έδωσε το στίγμα των εξελίξεων στην υπόθεση του. 

Ο 87χρονος μετά από δυο 24ωρα στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού, παίρνει εξιτήριο και μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε με δυο κουβέντες την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη σύλληψη του «Μια χαρά και δυο τρομάρες είμαι. Έχω πνιγεί… Είμαι στο τέλος και βγαίνω..». 

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δικηγόροι του, έκαναν προσφυγή και κατάφεραν να κάνουν συγχώνευση ποινών, μετατροπή σε χρηματική ποινή και δοσοποίηση χρεών στην εφορία. Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη διεύθυνση των φυλακών και έτσι ήταν θέμα ωρών ο 87χρονος να οδηγηθεί εκτός φυλακής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ