ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Σημαντικές δράσεις από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | |
Σημαντικές δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020 πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις κοινωνικές και ανθρωπιστικές.
1.-Σεπτέμβριος

Οι μεγάλες καταστροφές στο Νομό Καρδίτσας άφησαν συνανθρώπους μας χωρίς τα απαραίτητα για τη διαβίωση τους. Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος, διοργάνωσε δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής, ειδών καθαρισμού, πετσετών και κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς καθώς η συνεισφορά, η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπό μας είναι έννοιες που δεν πρέπει να εκλείψουν, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τα γραφεία της τ.δ Αργολίδος αποδείχτηκαν "μικρά" μπροστά στην προσφορά αγάπης των συνάδελφων, των μελών και των φίλων της Διεθνούς Ένωσης από όλο το Νομό Αργολίδας. Η δράση ολοκληρώθηκε την 15-10-2020 με την παράδοση των ειδών από αντιπροσωπεία της ένωσης μας στην τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας στο Μουζακί .
2. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ :12-10-2020

Αντιπροσωπεία της τ.δ Αργολίδας επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν, αφ’ ενός τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της και αφ’ ετέρου τα προβλήματα που απασχολούν εν γένει την τοπική κοινωνία. Επιπρόσθετα έγινε ενημέρωση για το έργο της Ένωσης σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.Ο αντιπεριφερειάρχης αναγνώρισε τη σημασία των αιτημάτων και δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη της Ένωσης. Τέλος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς υπαλλήλους του νομού Αργολίδας, οι οποίοι όπως τόνισε ο Γ. Μαλτέζος «παρά τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού εκτελούν το καθήκον τους με υπέρμετρη προσπάθεια, δημιουργώντας έτσι αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες», σημειώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποβλέπει πάντα στην άψογη συνεργασία της Π.Ε. Αργολίδας και της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.
3.ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 29-10-2020

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση μελών , συνάδελφων και φίλων της ένωσης η 10Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στα πλαίσια δράσεωνκοινωνικής αλληλεγγύης. Επειδή η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς πολύτιμη ,ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επομένη 

Πάντα κοντά στον συνάδελφο και στον πολίτη .

Συνεχίζουμε δυναμικά…..!!!!!!!

SERVOPERAMIKECO

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Η Γενική Γραμματέας
ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ