Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Έναρξη μαθημάτων με Τηλεκπαίδευση στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Αργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | | |

Έναρξη μαθημάτων με Τηλεκπαίδευση στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Αργος
Ξεκίνησαν τα μαθήματα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 στο ΙΕΚ της Τουριστικής Σχολής του Υπ Τουρισμού σε όλα τα τμήματα με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. 

Μία ακόμα κορυφαία εκπαιδευτική καινοτομία για την Τουριστική Σχολή Αργους όπως και την περσινή περίοδο και για όλες τις δομές του Υπ Τουρισμού με την σύμπραξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), την υποστήριξη της Microsoft - ΕΠΑΦΟΣ και την αποδοτική προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου και του Υφυπουργού Μ. Κόνσολα. 

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας στην τουριστική εκπαίδευση είναι ένα άλμα προς το μέλλον, μια κορυφαία καινοτομία που ενεργοποιείται μέσα σε έκτακτες υγειονομικές συνθήκες και για την φετινή χρονιά προσφέροντας όμως απεριόριστες δυνατότητες εκμάθησης στο πλαίσιο του Αναλυτικού και Ωρολογίου προγράμματος με την ασφάλεια και την άνεση του δικού μας χώρου.

Τα 10 τμήματα της σχολής μας με τις τρεις ειδικότητες και όλοι οι μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Τουριστικής Σχολής Αργους αποκτώντας κωδικούς εισαγωγής περιηγούνται ευχάριστα στην άριστα δομημένη εκπαιδευτική πλατφόρμα της Microsoft παρακολουθώντας και συμμετέχοντας καθημερινά στα μαθήματά τους με προσομοίωση της αίθουσας διδασκαλίας. Μένουμε Σπίτι λοιπόν και συνεχίζουμε τις σπουδές μας. 

Εύχομαι σε όλους τους καταρτιζόμενους-νες και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό καλές συνεδρίες. 

Άργος 20/11/2020 Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ