ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Το πρόγραμμα δρομολογίων για τις Λάντζες σε Γαλατά και Πόρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | | |
Το πρόγραμμα δρομολογίων των Ε/Γ Λαντζών σε Γαλατά και Πόρο
Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων  ενημερώνει ότι σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Πόρου, ορίζονται υποχρεωτικά δρομολόγια των Ε/Γ Λαντζών που δραστηριοποιούνται στους Λιμένες Πόρου και Γαλατά, από 18-11-2020 ως εξής:

1. Εκτέλεση δρομολογίων από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 05:00 έως και τις 21:00. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται μετά από δέκα (10) λεπτά από την επιβίβαση του πρώτου επιβάτη και από την 21:01 έως και την 00:00 τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά μία ώρα.

2. Ύπαρξη για κάθε νύχτα Λάντζας Ασφαλείας, η οποία θα προκύπτει μετά από πρόταση του Σωματείου Λεμβούχων Πόρου-Γαλατά «Ο Άγιος Νικόλαος» και θα θεωρείται από την Λιμενική Αρχή. Η Λάντζα Ασφαλείας θα μπορεί τις ώρες της φυλακής της να εκτελεί λεμβουχικές εργασίες, εφόσον ο κυβερνήτης της θα διατηρεί συνεχή επαφή με την Λιμενική Αρχή.

3. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί διαφοροποίηση της επιβατικής κίνησης και υπάρξει τροποποίηση των κυβερνητικών μέτρων προς αποτροπή της διασποράς της Covid-19, δύναται να τροποποιηθεί η παρούσα με νεότερη Απόφαση Λιμενάρχη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ