ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καραγιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. |
Ο Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καραγιάννη
Έφυγε χθες, 17 Νοέμβρη 2020, από κοντά μας ο Βαγγέλης Καραγιάννης, αφού πάλεψε γενναία με την επάρατο τα τελευταία χρόνια. Ο Βαγγέλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και διαχρονικά ήταν από τα δραστήρια και ενεργά μέλη μας.

Καταγόταν από χωριό της Καρδίτσας, μέλος πολύτεκνης και φτωχής οικογένειας. Από μικρός άφησε το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου έκανε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει. Κατόπιν πήγε στην Αθήνα όπου εργάστηκε στις οικοδομές, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Οργανώθηκε στο συνδικάτο οικοδόμων και στο ΚΚΕ.

Πρωτοπόρος αγωνιστής, πάλεψε σε όλη του τη ζωή για τα δίκια της εργατικής τάξης, για να καλυτερέψουν οι συνθήκες ζωής των εργαζομένων της χώρας μας, για να ανατείλουν καλύτερες μέρες για το λαό μας και τη χώρα μας. Δραστήριος και ακαταπόνητος αγωνιστής, σεμνός και ανιδιοτελής, πιστός και αταλάντευτος στις ιδέες του, πάλευε μέχρι το τέλος της ζωής του για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος και η κοινωνία.

Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, ο συμπατριώτης μας Βαγγέλης, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα κυρίως για τα νέα παιδιά, για τη νεολαία της Αργολίδας και της Ελλάδας. Παράδειγμα στάσης και νοήματος ζωής. Η ζωή αποκτάει νόημα, όταν αγωνίζεσαι όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τον διπλανό σου, για τον συνάνθρωπο, για τους φτωχούς, τους αδικημένους και τους ανήμπορους. Αυτός ήταν ο Βαγγέλης σε όλη του τη ζωή.

Καλό ταξίδι Βαγγέλη. Οι Θεσσαλοί της Αργολίδας θα σε θυμόμαστε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ