ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Η ΟΧΕ αιτήθηκε εξαίρεση από τα περιοριστικά μέτρα και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Διομήδη Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. | | | | |
Η ΟΧΕ αιτήθηκε εξαίρεση από τα περιοριστικά μέτρα και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Διομήδη Άργους
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συνεδρίασε χθες Τρίτη 3 Νοεμβρίου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Η ΟΧΕ θα αιτηθεί από τους αρμόδιους φορείς (Υφυπουργείο Αθλητισμού, Πολιτική Προστασία, ΕΟΔΥ) την εξαίρεση της Handball Premier και της Α1 Γυναικών από τα περιοριστικά μέτρα, ώστε οι δύο κορυφαίες Εθνικές Κατηγορίες να συνεχίσουν κανονικά τον προγραμματισμό τους, τηρώντας το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, που απαιτεί υποχρεωτικό test covid-19 για τους συντελεστές των ομάδων, 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα.

-Αναστέλλονται τουλάχιστον έως 3 Δεκεμβρίου 2020 όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις που τελούνται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

-Η Ομοσπονδία θα ζητήσει την συνδρομή -με κάθε τρόπο- της πολιτείας στην πραγματοποίηση των test covid-19, δεδομένης της ήδη δυσμενέστατης οικονομικά κατάστασης που βρίσκονται τόσο η ΟΧΕ, όσο και τα σωματεία, εν μέσω πανδημίας. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί δε ότι η χρονική συγκυρία της αλλαγής των υγειονομικών πρωτοκόλλων συμπίπτει με την ταυτόχρονη αναστολή λειτουργίας των ακαδημιών που αποτελούν το μοναδικό σταθερό έσοδο των συλλόγων, κάτι που μοιραία δημιουργεί θέμα επιβίωσης για αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία.

-Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Εθνική Ομάδα Γυναικών έχει προγραμματισμένους επίσημους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, το διάστημα 4-6 Δεκεμβρίου 2020 και η προετοιμασία της πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Επίσης τρία σωματεία της Handball Premier (ΑΕΚ, Διομήδης Άργους) και της Α1 Γυναικών (ΠΑΟΚ) έχουν εντός των μηνών Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

-Μετατίθεται για τις 20 Δεκεμβρίου 2020 η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στη Βέροια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ