ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η ΟΕΒΕ Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
Η ΟΕΒΕ Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σαράντα εφτά χρόνια μετά, η μεγάλη εξέγερση της νεολαίας αποτελεί σύμβολο των δημοκρατικών διεκδικήσεων και ευκαιρία για όλους μας να στοχαστούμε ξανά για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη . 

Όλα όσα πρεσβεύει το Πολυτεχνείο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σήμερα όπου βιώνουμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες μιας πανδημίας, με επιπτώσεις στην υγεία μας αλλά και στην οικονομική και κοινωνική ζωή όλων μας , όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι βασικές δημοκρατικές αξίες καταστρατηγούνται , κλονίζοντας τα δημοκρατικά θεμέλια και απειλώντας την κοινωνική συνοχή .

Σήμερα εξακολουθούμε να τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, τη μνήμη τους και την προσφορά τους στη δημοκρατία, στην ελευθερία, στην κοινωνική πρόοδο και στην ανεξαρτησία. Και ακολουθώντας το παράδειγμά τους, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα τους για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, χωρίς διχασμούς, πόλωση και τεχνητές συγκρούσεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ