ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Πως βίωσε το Ναύπλιο την πρώτη νύχτα εφαρμογής της νέας απαγόρευσης κυκλοφορίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | |
Πως βίωσε το Ναύπλιο την πρώτη νύχτα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας (βίντεο)
Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα αλλά και της χρήσης προστατευτικής μάσκας παντού βίωσαν οι πολίτες στο Ναύπλιο χθες Τρίτη 3 Νοεμβρίου πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων
Συγκεκριμένα, η Αργολίδα και κατ επέκταση το Ναύπλιο ανήκει στις περιοχές που βρίσκονται σε επιτήρηση εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης με την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών φάνηκε να εφαρμόζει το μέτρο της χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους ενώ και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υπάκουσαν στο μέτρο που θέλει τα καταστήματα να κλείνουν τα μεσάνυχτα. 
Στην χθεσινοβραδινή περιήγηση μας στην πόλη του Ναυπλίου έντονη ηταν η παρουσία της αστυνομίας και του Λιμενικού με συνεχείς περιπολίες ενώ όπως παρατηρεί κανείς στις εικόνες από το κέντρο της Αργολικής πρωτεύουσας η πόλη ηταν εντελώς έρημη.
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19 και σύμφωνα με το Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη και τα περιοριστικά μέτρα των επιδημιολογικών επιπέδων Α και Β (Επιτήρησης και Αυξημένου Κινδύνου αντιστοίχως) τα οποία ισχύουν σε περιφερειακές ενότητες της χώρας, οι μετακινήσεις των πολιτών απαγορεύονται μεταξύ 00:00 έως 05:00. 
Οι μετακινήσεις πολιτών επιτρέπονται μόνο για τους ακόλουθους λόγους: 
1.Μετάβαση από και προς την εργασία και 
2. μετάβαση για περιστατικά έκτακτης ανάγκης 
Σε περίπτωση μετακίνησης λόγω εργασίας πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο το έντυπο Βεβαίωσης Άδειας Κυκλοφορίας Εργαζόμενου ή το έντυπο Βεβαίωση Άδειας Κυκλοφορίας Αυτοαπασχολούμενου – Ελ. Επαγγελματία και Επιτηδευματία (εκτυπωμένο) για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ