ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη δημιουργία μονάδας χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. | | | |
Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη δημιουργία μονάδας χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια με θέμα επιστολές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη» στις οποίες τονίζεται η ανάγκη δημιουργίας της κατάλληλης υποδομής για την παροχή χημειοθεραπειών στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως τις με αριθμό πρωτοκόλλου 23/5-8-2020 και 24/6-8-2020 επιστολές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη» στις οποίες τονίζεται η ανάγκη δημιουργίας της κατάλληλης υποδομής για την παροχή χημειοθεραπειών στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας. Επισημαίνεται ότι σήμερα οι καρκινοπαθείς στην Αργολίδα χρειάζεται να επισκέπτονται την Αθήνα για τη θεραπεία τους, γεγονός που συνεπάγεται πολλαπλή επιβάρυνση.

Υπογραμμίζω δε ότι έχω επικοινωνήσει σχετικά με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας η οποία ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα αυτό.

Σας καλώ συνεπώς να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει θετικά τα διαλαμβανόμενα στις επιστολές και να φροντίσετε για την ικανοποίηση αυτού του εύλογου αιτήματος που αφορά ολόκληρη την κοινωνία της Αργολίδας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ