ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ετοιμάζονται για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Ερμιόνη

Ετοιμάζονται για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Ερμιόνη
Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους μας, τους Συλλόγους και φορείς της πόλης μας, ομάδες εθελοντών συμπολιτών μας και ευαισθητοποιημένους επαγγελματίες, ότι η Κοινότητα μας έχει την υποχρέωση, την ευαισθησία και την θέληση, παρά τις συνθήκες του COVID -19 να δραστηριοποιηθεί έγκαιρα και να στολίσει την πόλη μας για τις Χριστουγεννιάτικες Εορτές .

Λόγω της απαγόρευσης συγκεντρώσεων είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση και συζήτηση για τον προγραμματισμό του στολισμού και των εκδηλώσεων, παρακαλούμε όσοι από τις ανωτέρω ομάδες επιθυμούν να σχεδιάσουν- προγραμματίσουν την πρόταση τους είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο, είτε εκπρόσωπος τους επισκεφτεί το Κοινοτικό Γραφείο

Πρόταση είναι, ως θέμα η τοποθέτηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων στην κεντρική παραλία, όπως και πέρυσι .

Παρακαλούμε τα σχολεία της πόλης μας και τους φορείς -συλλόγους εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν στον στολισμό τους όπως μας το δηλώσουν .

Επίσης πρόταση της Κοινότητα μας είναι να επαναληφθεί ο διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με τους δασκάλους τους.

Έως σήμερα δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε για αυτονόητους λόγους Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πέραν του στολισμού.

Στόχος ολοκλήρωσης του Χριστουγεννιάτικου στολισμού και της προετοιμασίας είναι η Κυριακή 19η Δεκεμβρίου 2020

Παρακαλούμε και τους υπεύθυνους Δημοτικούς Συμβούλους για την Κοινότητα Ερμιόνης, όπως μας ενημερώσουν για τις πρωτοβουλίες -προτάσεις τους και την συνεργασία τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ

Ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τις εντολές της Κεντρικής Κυβέρνησης θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων από την 19η Δεκεμβρίου 2020 έως και την 6η Ιανουαρίου 2021.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ