ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα σε Ναύπλιο και Άργος λίγο πριν το lockdown

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | | |
Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα σε Ναύπλιο και Άργος λίγο πριν το lockdown
Λίγες ώρες πριν τη δεύτερη καραντίνα και πολλοί δίνουν μάχη με το χρόνο, για να προλάβουν ανοιχτά τα καταστήματα σε Άργος και Ναύπλιο με την κίνηση στο δρόμο να θυμίζει κάτι από γιορτές.

Αυξημένη ήταν η κίνηση σήμερα και μέχρι το βράδυ στα καταστήματα του Ναυπλίου και του Άργους αφού λίγο πριν επιβληθεί το καθολικό lockdown, πολλοί ηταν αυτοί που βγήκαν για προμήθειες.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και σε κουρεία και κομμωτήρια που θα μείνουν ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. 

Πολλοί ήταν όσοι επισκέφθηκαν την ντόπια αγορά, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία και άλλα καταστήματα προκειμένου να πάρουν είδη που θα τους χρειαστούν στην καραντίνα, ενώ πολλοί ηταν και αυτοί που εσπευσαν  να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις εκπτώσεις και προσφορές της τελευταίας στιγμής…

Κάτι… από Black Friday λοιπόν με τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα να γεμίζουν από νωρίς το πρωί και την κίνηση όχι μόνο να συνεχίζεται αλλά από το μεσημέρι να κορυφώνεται, για τις τελευταίες αγορές πριν το lockdown.

Συμφωνα με το MEGA στην Αττική, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία οι προτιμήσεις του κόσμου ήταν πανομοιότυπες. Εκτόξευση των πωλήσεων από το πρωί παρατηρήθηκε στα καλλυντικά με πολλά προϊόντα να εξαντλούνται από το μεσημέρι και ακολούθησαν οι απαραίτητες για την καραντίνα και την παραμονή στο σπίτι πιτζάμες, οι φόρμες και τα μπουφάν και τα υπόλοιπα ρούχα…

Οι περισσότεροι κατέβηκαν στην αγορά για να ψωνίσουν στοχευμένα και κατευθύνθηκαν στα κασταστήματα που τους ενδιέφεραν, δίχως να κάνουν βόλτες, ενώ για τους ιδιοκτήτες η μέρα από το πρωί ήταν όπως έλεγαν μια ευχάριστη παρένθεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πολλές από τις γυναίκες που συναντήσαμε το πρωί έψαχναν εκτός από καλλυντικά και για βαφές μαλλιών…

Η κίνηση από το πρωί ήταν αυξημένη σε κρεοπωλεία, τράπεζες και ταχυδρομεία από άτομα κάθε ηλικίας που όπως έλεγαν δεν μπορούσαν να πληρώσουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς τους…

Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ