ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Σαουδάραβες δισεκατομμυριούχοι στο Ναύπλιο παραμονή του lockdown

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:31:00 π.μ. | |
Σαουδάραβες δισεκατομμυριούχοι στο Ναύπλιο παραμονή του lockdown
Ένα μεγάλο υπερπολυτελές σκάφος έφτασε σήμερα στο Ναύπλιο και έδεσε στο λιμάνι προσελκύοντας τα βλέμματα των περαστικών
Πρόκειται για το Cocoa Bean 74 μέτρων, με σημαία Νήσων Κέιμαν που έφτασε προερχόμενο από τον Πόρο. Το πανέμορφο αυτό γιοτ,  μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 υπερπολυτελείς καμπίνες.

Ιδιοκτήτες του σκάφους ο Ali Ghandour και η Maha Juffali - Ghandour από τη Σαουδική Αραβία
Ποιοι είναι οι Ali Ghandour και Maha Al Juffali;

Ο Ali Ghandour και η σύζυγός του Maha Juffali είναι ιδιοκτήτες του σκάφους Cocoa Bean.

Ο Ghandour είναι ο ιδιοκτήτης των Albani Perfumes, προκειται για χονδρέμπορο αρωμάτων με έδρα το Μαϊάμι. Η οικογένειά του είναι ο ιδρυτής του Gandour & Sons. Η εταιρεία είναι κορυφαίος κατασκευαστής τροφίμων στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ινδία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1857. Και αρχικά ήταν κατασκευαστής μιας ποικιλίας σκληρών καραμελών, λουκουμιών και μαρζιπ προϊόντων που ξεκίνησε πουλώντας τα προϊόντα από ένα εργοστάσιο-κατάστημα στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Σήμερα η Gandour προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως μπισκότα, κέικ, σοκολάτες,  καραμέλες, σνακ, γκοφρέτες και μαγειρικά έλαια. Ο Gandour απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους.

Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η σύζυγός του Maha Al Juffali είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Maha Ghandour Al Juffali

Η Maha Al Juffali είναι κόρη του αείμνηστου Sheikh Ahmed bin Abdullah Al-Juffali. Ο Ahmed al Juffali είναι ο ιδρυτής των E. A. Juffali και Brothers.
Όμιλος Al Juffali

Ο Όμιλος Al Juffali είναι η μεγάλη ιδιωτική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία. Η Al Juffali είναι ο αποκλειστικός διανομέας επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Η Al Juffali είναι ηγέτης της αγοράς στα συστήματα κλιματισμού στη Σαουδική Αραβία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στις ασφαλιστικές υπηρεσίες και στην τεχνολογία. Αντιπροσωπεύουν τη Siemens και τον Eriksson στη Σαουδική Αραβία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ