ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Ρόδο: Διεμφυλική ήταν "φυλακισμένη" επί 10 χρόνια σε τρώγλη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. | | | |
Σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Ρόδο: Διεμφυλική ήταν "φυλακισμένη" επί 10 χρόνια σε τρώγλη  (βίντεο)
Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει τη Ρόδο, με μία 31χρονη διεμφυλική που ζούσε επί 10 χρόνια απομονωμένη και κλεισμένη σε μια τρώγλη, χωρίς παράθυρα.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η 31χρονη, που αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, δεν δεχόταν επισκέψεις και ζούσε στην απόλυτη απομόνωση επί μία δεκαετία.

Εδώ και τρεις ημέρες,νοσηλεύεται σε δομή, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ η μεταφορά της έγινε κατόπιν επέμβασης αστυνομικών, που εκτέλεσαν δικαστική εντολή, και την βρήκαν σε άθλια κατάσταση.

Είχε προηγηθεί έκθεση κοινωνικού λειτουργού αλλά και ψυχολόγου, καθώς η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου εξέτασε ανώνυμη καταγγελία για την κατάσταση της 31χρονης γυναίκας, που ζούσε με τους ηλικιωμένους γονείς της.

Είχε βιώσει ρατσισμό και την κοινωνική απομόνωση


Η 31χρονη φέρεται να έχει εισπράξει στην πορεία της ζωής της και κυρίως στα σχολικά χρόνια ρατσισμό και να βίωσε από νωρίς τον κοινωνικό αποκλεισμό από τους συγχωριανούς της. Λόγω κατάθλιψης, απομονώθηκε και οδηγήθηκε στην απόφαση να αποκοπεί οριστικά από τον κοινωνικό περίγυρο, μην έχοντας υποστήριξη από τους γονείς της.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» Ρόδου, «οι σκηνές που κατεγράφησαν το τελευταίο διάστημα και μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση για την μεταφορά της χθες στο νοσοκομείο δεν περιγράφονται εύκολα. Τα άκρα της 31χρονης έχουν υποστεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτεταμένη μόλυνση ενώ τα δάκτυλα των ποδιών της δεν ξεχωρίζουν από τα νύχια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ