Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Τρόφιμα για 60 και πλέον οικογένειες από την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | | | |
Τρόφιμα για 60 και πλέον οικογένειες από την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης
Η Κοινότητα Ερμιόνης, όπως και κατά την περυσινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο, παρέδωσε στα τρία Φιλόπτωχα Ταμεία της πόλης:

α) Ιερού Ναού Ταξιαρχών

β) Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και

γ) “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων”

τρόφιμα για εξήντα και πλέον οικογένειες.

Τα τρόφιμα αυτά συλλέχτηκαν από προσφορές των Εταιρειών τροφίμων Γεώργιος Σκούρτης και ΣΙΑ, Δημαράκης Φραγκίσκος και S.M. EXPRESS του Γεωργίου Μέλλου και από την προσωπική παραγωγή ελαιολάδου και οίνου των Κοινοτικών μας Συμβούλων.

Προσφέρθηκαν στην μνήμη του μακαριστού συμπολίτη μας και επίτιμου Προέδρου του Φιλόπτωχου Ταμείου “Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων”, Πατέρα Ιωάννη Σαρρή.

Παραδόθηκαν στους εφημέριους των δύο εκκλησιών μας, Παπά Γιάννη και Παπά Δημήτρη Αμπελά και στην Πρόεδρο του Δ.Σ. της Φιλόπτωχου κ. Μαντίκα Καισαρέα, ως οι πλέον ενδεδειγμένοι για την διανομή τους στους συνανθρώπους μας χωρίς καμία ηθική, πολιτική και κοινωνική εκμετάλλευση

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

Ευχαριστούμε τους Σεβαστούς Πατέρες και την Πρόεδρο για τα Χριστουγεννιάτικα κεράσματα που μας πρόσφεραν, με ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη το εορτολόγιο της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, επί τη συμπληρώσει διακοσίων ετών από της κηρύξεως της Επαναστάσεως του Γένους των Ελλήνων, με ιδιαίτερη μνεία στην Γ΄ Εθνοσυνέλευση στην πόλη μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ