ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας: Δηλώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των πληττόμενων συμπολιτών μας

Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας: Δηλώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των πληττόμενων συμπολιτών μας
Την ώρα που ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου έχει μετατρέψει το Εργατικό Κέντρο σε μπακάλικο. Την ώρα που η ΓΣΕΕ και ο κ. Παναγόπουλος , δεν έχουν καταλάβει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι συμπολίτες μας και κάνουν συσκέψεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Την ώρα που κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί “πνίγονται” στην Κυψέλη και πιάνουν παραλία.

Την ώρα που κάποιοι υπουργοί περνάνε εν μέσω πανδημίας νόμους που έρχονται να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε , προς αποκλειστικό όφελος των Τραπεζιτών και των funds – κορακιών .

Την ώρα που ο πρωθυπουργός μας βρίσκει “στιγμές ανεμελιάς” , λες και όλο το καλοκαίρι δεν έκανε τίποτα άλλο.

Την ώρα που η οικονομία έχει παραλύσει , την ώρα που η χώρα μας μετρά απώλειες 100 ανθρώπινων ζωών καθημερινά, την ίδια ώρα καλούνται σε δίκη τα μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας για την αποτροπή πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας στο Άργος το 2017 !

Εμείς τα μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των συναγωνιστών μας , δηλώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των πληττόμενων συμπολιτών μας.

Δηλώνουμε , επίσης ότι στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής περιουσίας έχουμε πάρει θέση, και η θέση μας αυτή είναι με τον λαό και όχι με τις Τράπεζες.

Δηλώνουμε με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο ότι εμείς έχουμε το δίκιο και όχι οι Τράπεζες και τα τσιράκια τους , και αυτό το δίκιο θα το διεκδικούμε.

Απαιτούμε την άμεση άρση όλων των διώξεων των μελών μας και των συναγωνιστών μας !

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του φρικτού νέου Πτωχευτικού κώδικα !

Απαιτούμε την πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας !

Δεν υποχωρούμε !
Θα νικήσουμε !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ