ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Μαρία Ράλλη: Ήταν δέσμευση μας για υδροδότηση του Αραχναίου με καθαρό πόσιμο νερό, έγινε πράξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Ήταν δέσμευση μας για υδροδότηση του Αραχναίου με καθαρό πόσιμο νερό, έγινε πράξη
"Η  υδροδότηση του Αραχναίου με καθαρό πόσιμο νερό ήταν θέμα πρώτης προτεραιότητας για τον συνδυασμό μας και τον Δήμαρχο μας προσωπικά.Επειδή οι υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται,ο Δημητρης Κωστούρος,σήμερα, έδωσε οριστική λύση σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του χωριού, παραδίδοντας τους,ένα έργο πνοής για την περιοχή. 

Ο συνδυασμός μας στηρίζει ουσιαστικά τους κατοίκους του Αραχναίου και με πράξεις επιβεβαιώνει τον σεβασμό όλων μας προς την ελληνική γη και τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 

Οφείλουμε δε να επισημάνουμε, ότι στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης, πέραν φυσικά της θετικής διάθεσης του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η άψογη συνεργασία της διοίκησης της ΔΕΥΑΝ,των φορέων του χωριού , των Προέδρων που θήτευσαν και θητεύουν , των τοπικών συμβούλων , των κατοίκων αλλά και των διαφόρων επαγγελματιών , στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια.Άλλωστε όπως λέει και το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Πιστοί , λοιπόν , στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις,συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να δοθούν λύσεις και σε αλλά χρονίζοντα θέματα που περιμένουν.

Έχουμε όραμα,έχουμε πρόγραμμα και προχωράμε!"

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ