ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Επεισοδιακή μεταφορά γυναίκας Ρομά "ύποπτη" για κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | | | |
Επεισοδιακή μεταφορά γυναίκας Ρομά με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ΝαυπλίουΕπεισόδια απειλήθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου όπου συγκεντρωθηκαν περισσότεροι από 50 Ρομά, κατά την μεταφορά γυναίκας ομόφυλής τους που ηταν "ύποπτη" για  κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια γυναίκα 42 χρονών που παρουσίασε έντονα συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Μαζί της συνέρρευσε στο νοσοκομείο μια μεγάλη ομάδα Ρομά που κατέκλυσε τον εξωτερικό χώρο και ξεκίνησε αψιμαχίες με τους άνδρες security.

Στο σημείο κατέφθασε μεγάλη αστυνομική δύναμη για την αποτροπή γενικευμένων επεισοδίων. Με την παρέμβαση του Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Θοδωρή Βασιλόπουλου και αξιωματικών της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

Συμφωνα με τελευταία ενημέρωση, τελικά η γυναίκα μετά και τα απαραίτητα τεστ και την διάγνωση των γιατρών διασωληνώθηκε καθώς διαπιστώθηκε οτι έχει σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και γίνονται ενεργειες για την μεταφορά της σε ΜΕΘ, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

*Φώτο αρχείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ