ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τι συζητήθηκε για το νέο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | |
Τι συζητήθηκε για το νέο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργολίδας
Το θέμα του νέου νομαρχιακού νοσοκομείου Αργολίδας συζητήθηκε στην ευρεία διαβούλευση, η οποία έγινε στο Ναύπλιο την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την συμμετοχή εκπροσώπων πολιτικών και κοινωνικών φορέων.

Στην συσκεψη συζητήθηκε,  η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου, σύγχρονου νομαρχιακού νοσοκομείου, το οποίο προτείνεται να κατασκευαστεί μεταξύ Ναυπλίου και Άργους, σε υφιστάμενη έκταση μεταξύ των δύο πόλεων.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, η Περιφέρεια έχει δικαίωμα να προτείνει κτήρια και όσο αφορά την Π.Ε. Αργολίδας έχει προτείνει ως πρώτο -με προϋπολογισμό 50.000.000 ευρώ κατ’ αρχάς-, το νέο νοσοκομείο. 
Διευκρίνισε παράλληλα ότι όλα τα υπόλοιπα που θα προκύψουν μετά από τη σχετική μελέτη (αναφορικά με τον ιατρικό και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, μεταξύ άλλων) δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την πρώτη φάση.

Η μετασχόντες ομοφώνησαν στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου νοσοκομείου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Αργολίδας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της κάθε χρόνο.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ