ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Οι δημόσιες δομές υγείας τελούν υπό κατάρρευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | | |
Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Οι δημόσιες δομές υγείας τελούν υπό κατάρρευση
Η έξαρση των κρουσμάτων και η απόφαση του lock down στη Δυτική Αττική είναι αποτέλεσμα της αναλγησίας και της ταξικής μεροληψίας της κυβέρνησης της ΝΔ. Δε λήφθηκε καμία μέριμνα ώστε να προστατευτούν οι συμπολίτες μας που συνωστίζονται στους χώρους δουλειάς.

 Τα σκληρά lock down που ανακοινώνονται και σε άλλες περιοχές δείχνουν ότι οι αποφάσεις τους λαμβάνονται αργά και αφού οι περιοχές αποτελούν υγειονομική βόμβα, χωρίς να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός πρόληψης και προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Οι δημόσιες δομές υγείας τελούν υπό κατάρρευση και το υγειονομικό προσωπικό, που έχει σηκώσει όλο το βάρος της πανδημίας, θεωρείται αναλώσιμο και αντιμετωπίζεται με πειθαρχικές διώξεις και εκδικητικές μετακινήσεις. Τα νοσοκομεία που οδηγούνται σε lock down ή μετατρέπονται σε μονοθεματικά εξοστρακίζοντας τη λοιπή νοσηρότητα, οι υγειονομικοί που μετακινούνται για να καλύψουν ανάγκες σε άλλες περιοχές, τα ακατάλληλα μέτρα ατομικής προστασίας, οι ελλείψεις αντιδραστηρίων και τεστ είναι αποτέλεσμα της ιδεολογικής αποστροφής των κυβερνώντων απέναντι στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Προκειμένου να καλύψουν τις εγκληματικές ιδεοληπτικές τους εμμονές και τις ανεύθυνες επιλογές που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε πρωτοφανή υγειονομική τραγωδία, έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλά, επικοινωνιακά σόου και εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο, το οποίο πούλησαν ως μαγική λύση στο πρόβλημα. Μόνο που η πραγματικότητα τους διαψεύδει και παίρνουν πίσω τα σχέδια για τους μαζικούς εμβολιασμούς που είχαν εξαγγελθεί από τον υπουργό υγείας. Τελικά τα εμβόλια θα είναι λιγότερα, οι πολίτες θα αργήσουν να εμβολιαστούν και αυτό οδηγεί σε παράταση περιοριστικών μέτρων, σκληρά Lock down, αύξηση των κρουσμάτων, πίεση στις ΜΕΘ και στο ΕΣΥ, απώλειες συνανθρώπων μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει από την αρχή δηλώσει ότι ο εμβολιασμός αποτελεί μέρος μιας συνολικής υγειονομικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας με ταυτόχρονη ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, της ΠΦΥ και έλεγχο της διασποράς.

Στον τομέα της διασπάθισης δημόσιου χρήματος, αδιαφάνειας, συγκάλυψης και λογοκρισίας οι κύριοι της κυβέρνησης είναι υπέρ το δέον αποτελεσματικοί. Με αλαζονεία και θράσος αρνούνται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλάζουν την ατζέντα της επικαιρότητας με θρασύτατα ψέματα και διώξεις βουλευτών της αντιπολίτευσης και λογοκρίνουν οτιδήποτε χαλάει το κυβερνητικό αφήγημα και την εικόνα του πρωθυπουργού. Οι πολίτες όμως που βιώνουν την υγειονομική και οικονομική ανασφάλεια πλέον γνωρίζουν ποιοι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το έγκλημα και βρίσκονται ήδη απέναντι.

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ