ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της Γυναικολογικής- Μαιευτικής και Χειρουργικής Κλινικής, σχετικά με χειρουργική επέμβαση και νοσηλεία της συζύγου μου Μ.Μ.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Επιμελητή Α΄ της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής κ. Κοτζαγεωργίου Παναγιώτη, την γυναικολόγο κ. Λαζαρακοπούλου Διονυσία, την προϊσταμένη του τμήματος κ. Σακαγιάνη Αθήνα, τον χειρουργό κ. Μασσαλή Ιωάννη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κατσαρό Κωνσταντίνο , την αναισθησιολόγο κ. Παρασκευά Ελένη και την ιατρό–ακτινοδιαγνώστρια κ. Παπαδά Ευφροσύνη, για την επιστημονική τους κατάρτιση και να τους συγχαρώ για τον ανθρώπινο τους χαρακτήρα. Η συμπεριφορά τους αυτή καταξιώνει το κύρος του Δημόσιου Νοσοκομείου στην συνείδηση των πολιτών.

Θεωρώντας ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο, θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με λόγια και με πράξεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή, κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο για το εξαιρετικό του έργο και το πρότυπο Νοσοκομείο που έχει δημιουργήσει, καθώς και τον επαγγελματισμό του στην δύσκολη και σε βάρος συγκύρια αντιμετώπισης του ίου covid- 19.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Αθανάσιος Παπαδημητρίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ