ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ευρεία σύσκεψη στο Ναύπλιο για το νέο διοικητήριο της Π.Ε.Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
Το νέο διοικητήριο της Π.Ε.Αργολίδας, στο τραπέζι ευρείας σύσκεψης στο Ναύπλιο
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Π.Ε.Αργολίδας, υπό τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, και την συμμετοχή των Βουλευτών Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανού και Γιάννη Γκιόλα, του αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαλτέζου, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Ιωάννη Μαντζούνη (Αθλητισμού) και Δημήτρη Σχοινοχωρίτη (Υγείας και Πρόνοιας), του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης, υπηρεσιακών παραγόντων κλπ.
Κύριο θέμα της σύσκεψης αποτέλεσε η έδρα του Διοικητηρίου της Π.Ε.Αργολίδας. Βασικός εισηγητής, ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Ψυχογιός που επιχειρηματολόγησε για την αγορά και εκμετάλλευση προς αυτό το σκοπό (με εύλογο τίμημα και σύμφωνα με την αντικειμενική αξία) του εργοστασίου της ΡΕΑ. 
Ως πλεονεκτήματα ο Καθηγητής ανέφερε την αγροτική και πολιτιστική ιστορία της περιοχής, την γειτνίαση με την Αρχαία Τίρυνθα, το γεγονός ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα συνδετικό κρίκο στον ιστό Ναυπλίου και Άργους κα.

Στις τοποθετήσεις τους άπαντες οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν, πλην του κ.Γκιόλα που διατύπωσε τις επιφυλάξεις του για την ωριμότητα του εγχειρήματος.

Η Περιφέρεια για το συγκεκριμένο κτήριο καταβάλει επί σειρά ετών ένα υψηλότατο ενοίκιο σε επιχειρηματία του Ναυπλίου.
Άλλα θέματα ήταν, η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου Νοσοκομείου μεταξύ Άργους και Ναυπλίου, η επαναλειτουργία του τρένου, η σύνδεση των δυο πόλεων με φυσικό αέριο κα.

Και από την σημερινή πρωτοβουλία διαφαίνεται η τακτική του κ.Νίκα, όλα τα μεγάλα θέματα να τίθενται προς διαβούλευση και να συζητούνται ανοικτά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ