ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ντοκουμέντο από ληστεία με καραμπίνα σε διαγνωστικό κέντρο - "Ληστεία. Τα λεφτά… Καθίστε κάτω" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | |
Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία με καραμπίνα που έγινε σε διαγνωστικό κέντρο στα Σπάτα την ώρα που ήταν ανοιχτό και εξυπηρετούσε πελάτες.

Ενας άνδρας εισέβαλλε στο διαγνωστικό κέντρο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα και κρατώντας μία καραμπίνα, απείλησε την υπάλληλο που ήταν στην είσοδο του διαγνωστικού ζητώντας της τα χρήματα.

Ο καλοντυμένος άνδρας με το ανοιχτόχρωμο κουστούμι, έφτασε στο διαγνωστικό κέντρο στα Σπάτα λίγο μετά τις 7 και μισή το βράδυ. Μπαίνει και κοιτά πρώτα στ’ αριστερά του και αμέσως την επόμενη στιγμή, βγάζει τη κοντόκανη καραμπίνα που έχει κάτω απ’ το σακάκι του. Κατευθύνεται δεξιά στις δύο υπαλλήλους στην υποδοχή.

«Ληστεία. Τα λεφτά… Καθίστε κάτω. Καθίστε. Μέσα στη τσάντα. Γρήγορα! Γρήγορα!», λεει την ώρα που εισβάλλει στο διαγνωστικό κέντρο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που περιμένει στην είσοδο, σαστίζει. Σηκώνεται και προσπαθεί να φύγει. Ο ληστής την αντιλαμβάνεται, γυρνά προς το μέρος της και της λέει να μην κουνηθεί. Ο ληστής ξαναγυρίζει στο ταμείο και εκείνη φαίνεται να βρίσκει την ευκαιρία να μπει σε κάποιο εξεταστήριο και να κρυφτεί.


«Είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Φορούσε φαρδιά ρούχα. Ήρεμος… Έβγαλε την καραμπίνα από το σακάκι… Το μόνο που είπε είναι ότι ζήτησε τα χρήματα», λέει υπάλληλος του διαγνωστικού.

Ο ληστής φορά καπέλο, μάσκα και γυαλιά, είναι αδύνατο να φανούν τα χαρακτηριστικά του και είναι ψύχραιμος. Δεν φωνάζει, αλλά θέλει όλα να γίνουν γρήγορα. Πριν τον καταλάβουν οι υπόλοιποι υπάλληλοι και ασθενής που βρίσκονται στο εσωτερικό του κτιρίου.

«Μέσα στη τσάντα. Γρήγορα! Γρήγορα! Εντάξει… εντάξει… Όλα, όλα, όλα! Γρήγορα! Γρήγορα… Τα υπόλοιπα; Γρήγορα!», είπε ο ληστής δείχνοντας πως θέλει να τελειώσει γρηγορα τη δουλειά.

«Μέσα στο κέντρο εκείνη την ώρα ήταν σύνολο έξι άτομα. Μέχρι πριν πέντε λεπτά ήταν γεμάτο το σαλόνι. Πολλά άτομα. Στην ουσία μόλις άδειασε, λίγο, ας πούμε, από κίνηση, μπήκε ο κύριος», συνεχίζει.

Ο ληστής ήταν αρκετά βιαστικός και τελικά, αρπάζει το κόκκινο μεταλλικό κουτί στο οποίο οι δύο υπάλληλοι έχουν βάλει όλα τα χρήματα από το ταμείο, γυρίζει και φεύγει σαν κύριος.

«Κράτησε πάρα πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Ούτε λεπτό. Η κοπέλα, του έδωσε, εννοείται, κατευθείαν τα χρήματα… το ταμείο δηλαδή…», συμπληρώνει η υπάλληλος του διαγνωστικού.

Παρ’ ότι περιπολικό έφτασε σε ελάχιστο χρόνο στο διαγνωστικό κέντρο, ο ληστής με τη καραμπίνα, είχε γίνει καπνός.

Η κάμερα δεν έχει καταγράψει τα χαρακτηριστικά του, γιατί φορούσε καπέλο και προστατευτική μάσκα.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ