ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος: Τιμούμε τις προσπάθειες των παιδιών ΑΜεΑ και των οικογενειών τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γεωργόπουλος: Τιμούμε τις προσπάθειες των παιδιών ΑΜεΑ και των οικογενειών τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα
Τα Ηνωμένα Έθνη το 1992, καθιέρωσαν την 3η Δεκεμβρίου ως "Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία". Γιορτάζεται σε όλο τον Πλανήτη με σκοπό την προώθηση και την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας, την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεται η αύξηση του βαθμού ένταξης αυτών σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Στον Δήμο Ερμιονίδας, χάρη στην μεγάλη ευεργεσία της κυρίας Λίτας Λιβάνου, εγκαινιάσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, χάρη στο οποίο τα παιδιά θα έχουν ίσες ευκαιρίες στην Εκπαίδευση και στην Αγορά εργασίας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας και εγώ προσωπικά, τιμούμε τις προσπάθειες των παιδιών αυτών και των Οικογενειών τους που δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα.

Η σημερινή ημέρα, είναι μια μεγάλη ημέρα.

Κάθε άνθρωπος σε μια πολιτισμένη κοινωνία, πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα.

Τα Άτομα με Αναπηρία, έχουν τις δικές τους ξεχωριστές ικανότητες και χρέος όλων μας είναι να τους διευκολύνουμε τον "δρόμο", που επιβάλλεται να είναι ευκολοδιάβατος ώστε η ζωή τους να "φωτίζεται" ανά πάσα ώρα και στιγμή με τα όνειρα τους, την πρόοδο τους και τα όνειρα τους.

Η συμπαράσταση μας στα Άτομα με Αναπηρία είναι δεδομένη. Τιμώντας τους ανθρώπους αυτούς, τιμάμε την αξία της ζωής.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ