ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ ο σύλλογος τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | | | |
Στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ ο σύλλογος τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα
Το ΔΣ του ΑΟ Μερμπακα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 10 Δεκεμβρίου 2020 εντάχθηκε επίσημα στο “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ που διαθέτουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση“.
Μία δύσκολη χρονιά που έπληξε βαρύτατα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό λόγω Covid φτάνει σε λίγες μέρες στο τέλος της και μας αποχαιρετά με μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον καθώς ο σύλλογος της Αγίας Τριάδας κατάφερε μετά από συνεχείς, επίμονες προσπάθειες και σκληρή δουλειά της διοίκησης να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πλέον ο σύλλογος πληροί τα αναγκαία αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που πρέπει να διέπουν έναν ερασιτεχνικό σύλλογο σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο της κυβέρνησης.
Στα έξι χρόνια λειτουργίας του ο σύλλογος τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα έχει διοργανώσει 15 αγώνες στην Αργολίδα μεταξύ των οποίων 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κλειστού Χώρου, 1
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου και ένα πρωτάθλημα μικρών κατηγοριών. Το σύνολο των αθλητών που έχουν λάβει μέρος στους αγώνες από όλη την Ελλάδα ανέρχεται στους 2.190 χωρίς να συνυπολογίζονται οι συνοδοί και τα μέλη των διοικήσεων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ