Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Γκιόλας στη Βουλή: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης σε υγεία και οικονομία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | |
Γκιόλας στη Βουλή: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης σε υγεία και οικονομία ομολογεί ο προυπολογισμός 2021
Στην σημερινή ομιλία του στη Βουλή κατά την συζήτηση για τον Προυπολογισμό του 2021, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας κατέγραψε με σαφήνεια την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η Οικονομία της χώρας από τις αποφάσεις του Κυβερνητικού επιτελείου.

* Η ύφεση καλπάζει στο 11,7% με οδυνηρά αποτελέσματα για τον κόσμο της εργασίας.

* Πλήρης εγκατάλειψη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με συνέπεια δραματική αύξηση κρουσμάτων και θανάτων. Αποδεικνύεται φενάκη η δήθεν αύξηση των ΜΕΘ. Το 80% των προγραμματισμένων χειρουργείων ματαιώνονται. Μένουν έκθετοι και απροστάτευτοι ασθενείς από σοβαρές παθήσεις. Αναμενόμενη και δίκαιη η αγανάκτηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

* Παντελής αδιαφορία για την Δημόσια Εκπαίδευση. Κλειστά σχολεία, προβληματική τηλεκπαίδευση, ανεκμετάλλευτοι οι χώροι για αποσυμφόρηση των τάξεων.

*Προκλητική αδιαφορία επίσης για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφέθηκαν στο έλεος της πανδημίας οι καθημερινά μεταφερόμενοι στις δουλειές τους.

* Σε αφανισμό οδηγούνται μαθηματικά οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω έλλειψης επαρκών ενισχύσεων. Στρατιές ανέργων, με ταυτόχρονη μείωση των επιδομάτων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία του Γ. Γκιόλα: 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ