ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άργους: Ήρθε η ώρα να μας ακούσετε...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | |
Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άργους: Ήρθε η ώρα να μας ακούσετε...
Η Κυβέρνηση δυστυχώς εμπαίζει χιλιάδες μικρούς εμπόρους με την εφαρμογή του Click Away στην λειτουργία των καταστημάτων, από την οποία ευνοούνται οι εμπορικές αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα. Τα μαγαζιά μας, εδώ και τώρα, αυτή την ύστατη στιγμή πρέπει να είναι ανοιχτά και να συνεχίσουν να λειτουργούν, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Τα μέτρα που μέχρι σήμερα έχει πάρει η κυβέρνηση για την κάλυψη των απωλειών από την πανδημία σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ε.Ε. επί της ουσίας είναι ελάχιστα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο σύνολό τους απλά μεταθέτουν τα βάρη για αργότερα, παράλληλα όμως βλέπουμε να λαμβάνονται μέτρα τα οποία ευνοούν και κυρίως κατευθύνονται προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων στηρίζοντας έτσι το γνωστό σε όλους μας ‘το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό’!

Κύριοι της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ώρα μηδέν για εμάς έφθασε, σας κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου, είμαστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, εάν πέσουμε εμείς θα είναι η αρχή ενός τραγικού ντόμινο, που λέγεται κατάρρευση οικονομίας χωρίς επιστροφή!

Ήρθε η ώρα να μας ακούσετε, και θα μας ακούσετε! Θεωρούμε δεδομένο και αυτονόητο πως είμαστε όλοι μαζί δεν είμαστε απέναντι! ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

Σας καλούμε να συνταχθείτε μαζί μας στον αγώνα για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεών μας, επιτέλους να μας αφουγκραστείτε και να μας στηρίξετε επί της ουσίας και όχι στα λόγια! 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ


· Την μείωση των έμμεσων φόρων.

· Την απαλλαγή από δημοτικά τέλη για έξι μήνες.

· Την απαλλαγή από ενοίκια όσων μισθώνουν Δημοτικές ή Κρατικές εγκαταστάσεις και παραμένουν κλειστές με κρατική απόφαση.

· Την αναστολή των ρυθμίσεων σε τράπεζες και ΔΕΗ.

· Την επιδότηση των εισφορών ατομικής ασφάλισης για όσο διάστημα κρατούν τα μέτρα περιορισμού χωρίς απώλεια συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

· Την χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όσους έκλεισαν την επιχείρησή τους χωρίς άλλους όρους και προϋποθέσεις.

· Την κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους Επιτηδεύματος.

· Την άμεση παράταση και την αυτοδίκαιη ανανέωση ισχύος των αδειών λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων σε ΖΟΕ που έτυχαν νόμιμα άδεια λειτουργίας πριν την απαγόρευση χρήσεων γης στη περιοχή.

· Την αύξηση χρηματοδότησης σε υγεία και παιδία.


Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για προστασία της υγείας του λαού και μια αξιοπρεπή διαβίωση!

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος Γαβρίλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ